Behersk dagligdagse situasjoner – gjennom fire kurs hos oss går du fra A1 til A2

Etter gjennomført nivå A1 (begynnernivå) kan du fortelle litt om hvem du er og om livet ditt. Du kan svare på eller stille enkle spørsmål med en forståelsesfull samtalepartner. Nivå A2 vil ta deg til et helt annet nivå. Etter det vil du kunne delta i enkle samtaler om dagligdagse situasjoner.


Hos Atelier24 har vi delt A2 i fire delkurs. I disse jobber vi med 8 ulike temaer (handel, helse, idrett, gastronomi, utdanning, arbeidsliv, kunst, reise). Ulike situasjoner er utgangspunkt for hyggelige diskusjoner som bidrar til få nye kunnskaper på plass.

Gjennom de fire delkursene vil du merke at du utvikler din muntlige forståelse, samt din evne til å uttrykke deg.

Atelier24 har spesialisert seg og bygget opp en sterk kompetanse nettopp på dette feltet. Konversasjonsevner skilles fra det skriftlige og vi er bevist på at det muntlige må jobbes med en egen måte og fremdrift. Det er viktig for oss å sikre at din opplevelse med å lære fransk blir positiv og opplevelsesrik og at læreren kan gi deg relevante og nyttige hjelpemidler.
 


 

Tusen takk for et veldig godt franskkurs! Kurset er svært variert; det veksler mellom å lese, skrive tekst, snakke sammen, diskutere alt fra politikk til favorittfilmer, grammatikkundervisning og grammatikkoppgaver. Kurslederen er veldig hyggelig, tålmodig, motiverende og dyktig og gav oss varierte og interessante hjemmeoppgaver. Det er en hyggelig stemning i kursøktene. Jeg vil gi kurset mine varmeste anbefalinger.
Mona (januar 2021)


 

Atelier24 tilbyr klasseromsundervisning i Stor-Oslo og nettkurs i hele Europa. Du kan besøke oss på både vår norske side, og vår europeiske!

Akkurat nå har vi fire pågående kurs på nivå A2 og et nytt kurs starter neste uke:

Generall språkkompetanse
Lær fransk steg for steg A2 DEL 1

tirsdager kl. 18:45-20:15
fra 13. april 2021 til 29. juni 2021
Pris: 3240 NOK

Påmelding