Privattimer i fransk

Stimulerende opplæring og rask fremgang med våre språkspesialister

Våre fransklærere har god erfaring
med å skreddersy målorienterte program


Våre privattimer gjør det lettere for deg å oppnå de målene du har satt deg. Vi jobber med de temaene du er interessert i og styrker ferdighetene og evnene du trenger å jobbe mest med.


Når du tar kontakt med oss, vil vi starte med en kartleggingssamtale for å høre mer presist om ditt prosjekt og dine behov. Vi vil vurdere ditt nivå og sette opp en relevant opplæringsplan.

Våre språkspesialister har kompetanse på ulike felt og gjennom årene har vi skreddersydd ulike typer programmer. Vi har bla. god erfaring med å forberede enkeltelever for ulike utenlandsoppdrag (NUPI, Utenrikstjenesten, PRIO, Leger Uten Grenser, Røde Kors). For kulturelskere og historieinteresserte har vi også laget spennende programmer rundt for eksempel en fransk roman eller en historisk periode. 
Du må gjerne utfordre oss!  

Timene kan gjennomføres i våre lokaler eller digitalt (Zoom, Teams, Whereby). 

samtale

Privattimer online

Privattimer online er vårt mest fleksible tilbud. Du og læreren vil finne tidspunkter som passer bra. Du kan alltid endre en planlagt time hvis du gir beskjed minst 24 timer på forhånd. 

Timene kan tas fra mandag til torsdag fra kl. 0800 til kl. 2200, og på fredag fra kl. 0900 til 1500.

8 privattimer à 45 minutter koster 5590 NOK.
8 privattimer à 60 minutter koster 7450 NOK.

obligatorisk felt
adresse

Jeg er svært godt fornøyd med online-timene. Tilpasset mitt nivå med en god blanding av passe støtte og nok utfordringer, lærer jeg å uttrykke meg på fransk - litt friere og mer spontant for hver gang. Med spennende temaer og referanser fra fransk kultur og dagsaktuelt samfunnsliv er språklæring på denne måten både engasjerende og morsomt!
Kjersti

Louvre, Paris

Privattimer i våre lokaler

Er det viktig for deg å ha fysisk oppmøte, er du velkommen i våre lokaler.


Hvis du og dine kolleger eller venner har et prosjekt relatert til fransk, hjelper vi dere gjerne med å gjennomføre det. 

Vi har for eksempel jobbet med par som har hus i Frankrike eller venner som har planlagt en tur til en fransk region. 
 

Ta kontakt for mer info

Usikker på kurstype og nivå?

Kontakt oss for en orienteringssamtale. Du vil treffe en av våre lærere for en hyggelig prat om hva du kan, hvilke kunnskaper som er på plass og hvilke som må jobbes mer med. Ut i fra dette vil vi finne kurset som passer deg. 

Kontakt oss