Franskkurs Oslo | Atelier 24

Franskkurs for hele Norge

Atelier24 er den største private språkskolen for fransk i Norge.
Franskkurs i små grupper og én-til-én-undervisning. Erfarne lærere med fransk bakgrunn.


Vi holder kurs i Oslo, Bærum og Sandvika
og vi tilbyr franskkurs online til hele landet.
 


NYBEGYNNERKURS 
Sjekk ut når vårt neste
franskkurs for nybegynnere starter.

 


mer info

 

À LA CARTE

Hver måned inviterer Atelier24s lærere til et variert program med enkeltstående kurs. Bruk denne muligheten til å bli bedre kjent med Frankrike og med det franske språket. Våre kurs er både hyggelige og lærerike. Vel møtt!


mer info

Våre mest populære kurs

GENERELL
SPRÅKKOMPETANSE

En serie dynamiske franskkurs med lærebok og e-læringsplattform. Vår prioritet er å gjøre deg i stand til å uttrykke deg flytende i ulike situasjoner.

mer info

SAMTALER
OG TEMAKURS

Franskkurs med fokus på konversasjon rundt ulike tema:
dagligliv, nyheter, aktuelle tema.
Tilbys på tre nivå.

mer info

BOKPRAT
OG LITTERATUR

Her kan man dele med andre sine leseinntrykkene og delta i spennende debatter. En perfekt måte å øke motivasjonen og gleden ved å lese!

mer info

Franskkurs online


Vårt fjernundervisningstilbud gjør det mulig for deg å lære fransk hos oss uavhengig av hvor du befinner deg! Bli kjent med tilbudet.

mer infoJeg er kjempefornøyd med konversasjonskurset i fransk. Variert opplegg med en profesjonell lærer som sørger for at alle får snakke. 

Berit

Franskkurs for seniorer


Atelier24 er blitt en favoritt for seniorer som vil ta franskkurs. Vi tilbyr en variert rekke kurs på dagtid, og rytmen er tilpasset gruppens behov slik at alle føler seg trygge og inkluderte.

mer info

Vi hjelper deg å finne hvilket franskkurs ville passe deg.

Treff en av våre lærere for en orienteringssamtale! Dere vil sammen vurdere ditt nivå, snakke om dine behov og ønsker, og finne ut hvilke franskkurs kunne passe deg. Samtalen kan holdes i våre lokaler i Oslo eller via Skype.

Kontakt oss

Prøv våre privattimer online!

fransktimer via Skype
Jeg er svært godt fornøyd med online-kurset. Tilpasset mitt nivå med en god blanding av passe støtte og nok utfordringer, lærer jeg å uttrykke meg på fransk - litt friere og mer spontant for hver gang. Med spennende temaer og referanser fra fransk kultur og dagsaktuelt samfunnsliv er språklæring på denne måten både engasjerende og morsomt! 
Kjersti

Mer info om tilbudet

Aktuelt