Franskkurs Oslo | Atelier 24

Franskkurs i Oslo og Sandvika

Undervisning i små grupper. Bli kjent med vårt tilbud...

GENERELL
SPRÅKKOMPETANSE

En serie dynamiske franskkurs med lærebok og e-læringsplattform. Vår prioritet er å gjøre deg i stand til å uttrykke deg flytende i ulike situasjoner.

mer info

KONVERSASJON
OG FONETIKK

Franskkurs med fokus på konversasjon rundt ulike tema:
dagligliv, nyheter, aktuelle tema.
Tilbys på tre nivå.

mer info

BOKPRAT
OG LITTERATUR

Her kan man dele med andre de inntrykkene man får mens man leser og delta i spennende debatter. En perfekt måte å øke motivasjonen og gleden ved å lese!

mer info

NYHET
Franskkurs i Sandvika


I januar skal Atelier24 tilby franskkurs i Sandvika bibliotek. Biblioteket har fine lokaler rett ved stasjonen.
Sjekk tilbudet!

mer infoJeg er kjempefornøyd med konversasjonskurset i fransk. Variert opplegg med en profesjonell lærer som sørger for at alle får snakke. 

Berit

Franskkurs for seniorer


Atelier24 er blitt en favoritt for seniorer som vil ta franskkurs. Vi tilbyr en variert rekke kurs på dagtid, og rytmen er tilpasset gruppens behov slik at alle føler seg trygge og inkluderte.

mer info

Vi hjelper deg å finne hvilket franskkurs ville passe deg.

Treff en av våre lærere for en orienteringssamtale! Dere vil sammen vurdere ditt nivå, snakke om dine behov og ønsker, og finne ut hvilke franskkurs kunne passe deg. Samtalen kan holdes i våre lokaler i Oslo eller via Skype.

Kontakt oss

Bor du ikke i Oslo? Prøv våre franskkurs via Skype!

fransktimer via Skype
Jeg er svært godt fornøyd med Skype-kurset. Tilpasset mitt nivå med en god blanding av passe støtte og nok utfordringer, lærer jeg å uttrykke meg på fransk - litt friere og mer spontant for hver gang. Med spennende temaer og referanser fra fransk kultur og dagsaktuelt samfunnsliv er språklæring på denne måten både engasjerende og morsomt! 
Kjersti

Mer info om tilbudet

Aktuelt