Om oss

Bli bedre kjent med Atelier24, en av de mest etablerte leverandørene av franskkurs i Oslo

Atelier24 har siden 2008 etablert seg som en av de mest stimulerende språkskolene for fransk i Oslo.

Vi tilbyr franskkurs i små grupper eller som privattimer. Våre fransklærere er opptatt av at stemningen i kurset skaper motivasjon og læreglede. Med maks 6 elever i hver gruppe sikres det at den enkelte får nok tid og oppmerksomhet, noe våre elever setter stor pris på. Hvert kurs skal være en lærerik og hyggelig opplevelse! 

Vårt team består av franske språklærere med bakgrunn fra ulike fagfelt. Felles er vår brennende interesse for det franske språk og et sterkt ønske om å formidle dette til våre elever.

Emmanuel Leclaire

Emmanuel Leclaire

Emmanuel Leclaire (44) har vært en del av Atelier24s team i 4 år. Han kommer opprinnelig fra byen Troyes i regionen Champagne og har bodd i Norge i 12 år, med kun et kort 9 måneders avbrekk i Tokyo. Før dette har han også arbeidet i Dublin og Barcelona. For Emmanuel har det å undervise fransk vært et veldig selvrealiserende prosjekt der det er møtet med så mange ulike elever i alle aldre, som har utviklet pedagogikken hans. Han er opptatt av å sette bruken av språket i sentrum og være en tålmodig og oppmuntrende lærer. 

Thierry

Thierry Guénin

Thierry er Atelier24s daglig leder, og har tatt en uvanlig karrierevei. Han har gått fra en Senior Executive stilling i et stort fransk selskap til å være fransklærer i ett av de viktigste universitene i Sør-Amerika. I 2008 flyttet han til Norge og grunnla Atelier24. Thierry har utdanning i språkdidaktikk fra Universitet i Grenoble og underviser også Alexander-teknikk. Han har en rekke interesser: kultur, historie, politikk og samfunnsutvikling. Mangfoldet i karrieren hans er en styrke når det gjelder å utforme undervisningsprogrammer som er tilpasset ulike behov. 

Hélène Jollivet

Hélène Jollivet

Hélène har jobbet i mer enn 20 år med forskjellige typer elever i Frankrike, både i videregående skole og på universitet. Hun er født og oppvokst i Paris, men Hélène har også korsikanske røtter. Hennes sterke interesse for reising tok Hélène til Australia og Sørøst-Asia. Nå har hun bestemt seg for å slå seg ned i Oslo. I klassene sine prøver Hélène alltid å skape en god og positiv atmosfære: «Læringsprosessen må fremfor alt annet være preget av glede!»