BOKPRAT | Bli kjent med Camus' fascinerende siste verk

Da han døde i en bilulykke i januar 1960, hadde Albert Camus manuskriptet til første del av sin neste roman i en koffert. Denne uferdige boken – Le premier homme – ble først utgitt 34 år etter Camus' død. Romanen ble en stor suksess og har siden blitt ansett som et mesterverk

Hélène ser fram til å dele sin sterke interesse for Camus i løpet av et bokprat-kurs viet Le premier homme. Et bokprat-kurs er en spennende bokklubb med lærer. Hver uke leser du noen sider, og disse blir utgangspunkt for diskusjonen i timene.

FRANSKKURS | TEMAKURS B2 – BOKPRAT

"Le premier homme" av Albert Camus
Le premier homme 
av Albert Camus

onsdager kl. 17:00-18:30
fra 25. januar til 29. mars 2023
9 økter – 3990 NOK 
Atelier24, Torggata 10, Oslo
Påmelding

Hovedpersonen i Le premier homme heter Jacques Cormery, men historien er basert på Albert Camus sitt eget liv. Camus forteller om sin elendig barndom i Algeria, det harde livet mellom en bestemor som slår ham og en mor som lar det skje, men også solen og livsgleden. Skolen gir han en vei ut og åpner nye muligheter for ham, spesielt takket være en ekstraordinær lærer.

Denne fascinerende romanen inneholder mange nøkkelelementer for å forstå arbeidet og personligheten til en av de største franske forfatterne i det 20. århundre. Vi vil også bruke tegneserie- og filmversjon av romanen.

La et franskkurs være årets hyggeligste eventyr. Vi har flere kurs som passer for deg. 
Sjekk programmet med å besøke våre nettsider!