BOKPRAT | Boken vi vil lese sammen er en fascinerende vandring i Paris gjennom tidene

En spennende opplevelse for alle bokelskere!

Laurent Gaudé er en av de mest talentfulle franske samtidsforfatterne. Hélène inviterer til en bokprat på avansert nivå om hans roman Paris, mille vies, en fascinerende spasertur i Frankrikes hovedstad gjennom tidene. Bli med!

Hos oss er en bokprat en spennende bokklubb med lærer. Hver uke leser du noen sider, og disse blir utgangspunkt for diskusjonen i timene. Med denne korte, men intense teksten skal vi fremkalle hovedstadens historie og snakke om forskjellige store kunstnere som har blitt inspirert av Paris.

FRANSKKURS | TEMAKURS B2 – BOKPRAT

Paris couv
Paris, mille vies
av Laurent Gaudé

tirsdager kl. 17:00-18:30
fra 20. september til 8. november 2022
7 økter – 3050 NOK 
Atelier24, Torggata 10, Oslo
Påmelding

I Paris, mille vies (2020, Actes Sud, 96 pages) av Laurent Gaudé blir hovedpersonen utfordret av en fremmed mann som inviterer ham til å følge ham gjennom Paris. Under denne nattlige vandringen vekker han til live historiske hendelser og kunstnere som har preget Frankrikes hovedstad. På gatene møter vi blant andre Rimbaud, Verlaine og Hugo, opprørere fra La Commune og motstandskjempere fra andre verdenskrig. Dette blir en spennende reise gjennom tid, kunst og historie!

Laurent Gaudé (f. 1972) har skrevet flere teaterstykke og romaner. Han ble kjent for allmennheten i 2002 med sin andre roman La mort du roi Tsongor (oversatt til norsk av Tove Bakke | Kong Tsongors død) som vant to priser, le Goncourt des Lycéens og le Prix des Libraires. I 2004 vant forfatteren den prestisjefulle Goncourt-prisen med Le soleil des Scorta.

In denne videoen presenterer Gaudé sin bok:

La et franskkurs være årets hyggeligste eventyr. Vi har flere kurs som passer for deg. 
Sjekk programmet med å besøke våre nettsider!