Bokprat | Klar til å fordype deg i den følelsesmessige verdenen til "No et Moi"?

"No og jeg", den berømte romanen av Delphine de Vigan, tar oss med på en rørende og engasjerende historie, hvor vennskap, ensomhet og empati blander seg subtilt. I rammen av våre bokprat-kurs inviterer vi deg til å dykke inn i dette litterære universet og utforske dets dype temaer.

En hjerteskjærende historie om vennskap og solidaritet
No et moi forteller historien om Lou, en tretten år gammel begavet ungdom, og No, en ung hjemløs jente. Lou møter tilfeldigvis No på en jernbanestasjon i Paris. Hun bestemmer seg for å snakke med henne for å nærme et prosjekt hun forbereder for skolen. Dette møtet vil snu opp ned på Lous liv. Hun klarer å overbevise foreldrene sine om å la No bo hos dem hjemme. Mellom disse to jentene som synes å være så forskjellige, utvikler det seg gradvis et intenst og rørende forhold, basert på gjensidig hjelp og forståelse.

Et kurs rikt på utvekslinger og diskusjoner
Gjennom Delphine de Vigans fortelling inviteres leserne til å reflektere over universelle temaer som vennskap, familie, forskjellighet og usikkerhet. Karakterenes følelser beskrives med stor følsomhet, og leserne kan identifisere seg med dem og leve seg sterkt inn i deres historie. I løpet av våre økter vil du kunne dele dine tanker og diskutere de ulike aspektene av romanen. Vårt mål er å stimulere interessen din for det franske språket samtidig som du får oppleve en engasjerende bok.

Delphine de Vigan, No et moi, bokprat

BOKPRAT B1/B2 
No et moi 
av Delphine de Vigan

tirsdager 10:30-12:00
fra 16. april til 18. juni 2024
10 økter – 3990 NOK 
Atelier24, Torggata 10, Oslo

Påmelding

 

Avant de rencontrer No, je croyais que la violence était dans les cris, les coups, la guerre et le sang. Maintenant je sais que la violence est aussi dans le silence, qu'elle est parfois invisible à l'œil nu. La violence est ce temps qui recouvre les blessures, l'enchaînement irréductible des jours, cet impossible retour en arrière. La violence est ce qui nous échappe, elle se tait, ne se montre pas, la violence est ce qui ne trouve pas d'explication, ce qui à jamais restera opaque.

Atelier24 tilbyr bokelskere bokprat-kurs på tre ulike nivåer. Nivå B1 passer godt for alle som vil prøve seg på å lese en roman på fransk for første gang. På nivå B1/B2 velger vi bøker som er litt lengre, og vi tar oss tid til å sette oss godt inn i historien og motivene til hovedpersonene. På nivå B2/C1 gir vi erfarne lesere mulighet til å diskutere ambisiøse kvalitetsbøker på fransk. I alle grupper legger vi vekt på hygge og leseglede.


La et franskkurs være årets hyggeligste eventyr. 
Sjekk programmet med å besøke nettsidene våre!