BOKPRAT – "Une nouvelle vie" av Françoise Bourdin

Mandager kl. 14:15-15:45 inviterer Emmanuel alle bokelskere til et hyggelig konversasjonskurs på nivå B1 (mellomnivå). Etter påske vil gruppen starte med en ny bok, Une nouvelle vie av Françoise Bourdin.

BOKPRAT-kurs passer perfekt for deg som liker å lese. I denne gruppen leses det ca. 25 sider hver uke. Emmanuel sender på forhånd ut en serie spørsmål som danner grunnlaget for hver økt. Det legger grunnlaget for spennende diskusjoner og meningsutvekslinger om karakterene og fortellingens utvikling. Gruppen vier også litt tid å studere ordforråd, spesielt når det gjelder krevende uttrykk og setninger.

I vårsemesteret vil gruppen lese Une nouvelle vie av Françoise Bourdin og bli kjent med Alban Espérandieu hvis liv snus på hodet etter en ulykke som gjør at han må gi opp karrieren som pilot. Den sjarmerende flykapteinen bestemmer seg for å forlate Paris og flytte tilbake til barndomshjemmet i Trouville. Françoise Bourdin (68) har utgitt et førtitalls romaner og er blant de bestselgere forfattere i Frankrike. 

"Romanuniverset hennes består av familiehistorier, hemmeligheter og lidenskap. Hun liker å beskrive modige karakterer som møter livet og dets prøvelser, men som aldri går til grunne av motgangen. De rundt tjue romanene som er utgitt på forlaget Belfond siden 1994, hvorav tre er filmatiserte, tiltrekker seg stadig flere lesere." France Info

"Une nouvelle vie" av Françoise Bourdin

Konversasjonskurs B1
BOKPRAT | Une nouvelle vie

mandager kl. 14:15-15:45
fra 12. april 2021 til 28. juni 2021
Kurssted: Atelier24, Torggata 10, Oslo
Pris: 4190 NOK

Påmelding