Émeline inviterer til et underholdende spillbasert kurs på nivå A2

Er du klar for å styrke dine språkferdigheter på en morsom og engasjerende måte? Émeline inviterer til et helt nytt kurs: Spillbasert repetisjon A2!

Dette kurset er spesielt utformet for de som ønsker å friske opp sitt vokabular og grammatikk på A2-nivå. Gjennom seks økter vil vi dykke inn i språklæring gjennom interaktive og underholdende metoder. Vårt fokus ligger på spill som pedagogisk verktøy, og du vil få sjansen til å lære gjennom brettspill, rollespill, quiz og sanger.


Brettspill
Opplev språket gjennom ulike spill som utfordrer og forbedrer din bruk av vokabular og grammatikk på en lystbetont måte.

Rollespill
Styrk dine samtaleferdigheter ved å delta i rollespill som simulerer dagligdagse situasjoner og samtaler.

Quiz
Test din kunnskap og lær på en morsom måte gjennom ulike quizzer designet for å forbedre forståelsen av språkstrukturen.

Sanger
Lær og øv på språket gjennom sanger som forbedrer dine lytteforståelse og uttale.


Kurset passer perfekt for deg som har grunnleggende kunnskaper i språket fra før (nivå A2) og ønsker en oppfriskning i en avslappet og støttende atmosfære. Émeline vil veilede deg gjennom hver økt med entusiasme og ekspertise.

Språkskolen vår er anerkjent for å levere høytkvalitets undervisning i en hyggelig atmosfære. Lærerne våre ser fram til å hjelpe deg med å oppnå målet ditt. 

Emeline leder dette kurset

ATELIERS A2 
Spillbasert repetisjon A2
Styrk dine språkferdigheter med Émeline

tirsdager 17:30-19:00
fra 21. mai til 25. juni 2024
6 økter – 2290 NOK 
Atelier24, Torggata 10, Oslo


Det er begrenset antall plasser, så meld deg på raskt!

Påmelding

 

La et franskkurs være årets hyggeligste eventyr. 
Sjekk programmet med å besøke nettsidene våre!