Emmanuel svarer på spørsmål om vårt franskkurs for seniorer på nivå A2

«Jeg sørger for at alle har tilnærmet lik taletid og får utvikle seg i sitt eget tempo.»

Hver tirsdag kl. 15:00-16:30 tilbyr Atelier24 et franskkurs for seniorer på nivå A2. Kurset består av seks delkurs, hvert over 12 kursøkter. Emmanuel Leclaire som leder kurset svarer på spørsmål om det.   

Hvem passer dette kurset for?  – Dette kurset er rettet mot pensjonister som har allerede en del grunnleggende kunnskaper fra før. Om du kan presentere seg på en enkel måte, men ønsker å forbedre dine franskkunnskaper for å kunne håndtere daglige situasjoner, er dette kurset aktuelt for deg.

Hva slags aktiviteter består kurset av?

  • Grammatikk med øvelser,
  • Ordforråd med øvelser,
  • Tekster om varierte, dagsaktuelle temaer,
  • Lytte- og videoøvelser med spørsmål. 


Hva er særlig fordelaktig ved dette kurset? – Maksimalt antall deltakere er 6 personer, noe som gir stort rom for hver enkelt deltaker til aktiv praktisering av det franske språket og god oppfølging fra læreren.

Hva er de viktigste prioriteringene for deg på dette kurset? – For meg som lærer er det viktig å legge til rette for en vennlig atmosfære slik at elevene føler seg vel i gruppen. Jeg sørger for at alle har tilnærmet lik taletid og får utvikle seg i sitt eget tempo.

Hva slags læreverk brukes på dette kurset? – Vi bruker metodeboken Édito A2 og oppgaveboken som følger med den. Dette læreverket har vi erfart at legger til rette for en variert, spennende og pedagogisk opplæring i både muntlig og skriftlig fransk.

læreboken Edito A2

Franskkurs for seniorer
A2 DEL 2

tirsdager kl. 15:00-16:30
fra 18. januar 2021 til 26. april 2021
Kurssted: Atelier24, Torggata 10, Oslo
Pris: 4990 NOK

Påmelding