Vi har åpnet en ny BOKPRAT...

Gruppen skal lese "L'attentat" av Yasmina Khadra

Du har lyst til å ta et franskkurs på dagtid? Du liker å lese bøker på fransk? Du har oppnådd et ganske avansert nivå? Da kan vår nye BOKPRAT være noe for deg. Les mer om det her!

Hva skjer på kurset?

For dette nye opplegget har vi allerede to kvinner som er veldig motivert til å lære mer og forstå nyansene i det franske språk. De har valgt å ta for seg boken L’attentat av Yasmina Khadra (foto: Boris Dupont, CC BY-SA 4.0). Kurstimene vil bestå av samtaler om boken, diskusjoner rundt presseklipp, gjennomgang av grammatikktema. Gruppen vil også jobbe med videoer for å øke forståelsen. 

Hvem kan bli med på kurset?

Denne gruppen er på avansert nivå (B2) og passer for alle som er glad i kultur og språk. Atelier24s team er som alltid opptatt av at alle føler seg inkludert og får mest mulig ut av timene.

 

Boken L'attentat av Yasmina Khadra

Hva handler boken om? 

Amin, en israelsk kirurg med palestinske foreldre, har alltid nektet å ta parti i konflikten mellom palestinere og israelere. Fram til den dagen da en selvmordsbomber sprenger en restaurant midt i Tel Aviv. Mange dør og enda flere blir skadet. Amin bruker en hel dag på å forsøke å lappe sammen noen av ofrene for angrepet. Midt på natten blir han kalt tilbake til sykehuset. Han må identifisere selvmordsbomberen.

Fra da av starter en desperat jakt på sannheten. Denne romanens emne er sterkt og blir elegant håndtert. Yasmina Khadra gir seg i kast med et av vår tids vanskeligste temaer og leverer en dristig og skremmende roman. 

Kilde: tanum.no

Info om kurset
fredager kl. 13.00-14.30
fra 21. september til 14. desember (ikke kurs 5. og 12. oktober)
11 kurssamlinger – 3630 NOK
Lærer: Emmanuel Leclaire
Kurssted: Atelier24, Torggata 10