En stimulerende workshop for å uttrykke deg på fransk med glede og selvtillit

Drømmer du om å snakke fransk med letthet, men frykten for å uttrykke deg holder deg tilbake? Denne workshopen er her for å gi deg en trygg og stimulerende ramme hvor du vil få praktisere fransk i full frihet.

Ta utfordringen
Vi forstår at det kan være skremmende å snakke et fremmedspråk. Derfor er denne workshopen designet for å gi deg et sikkert og oppmuntrende miljø. Du vil bli veiledet og støttet av to erfarne pedagoger som vil hjelpe deg med å bruke kunnskapene dine og våge å snakke fransk med de andre deltakerne. Vi vil skape et rom hvor du kan uttrykke deg fritt og få mest mulig ut av språkkunnskapene dine.

Lær med glede
Hos oss går læring hånd i hånd med glede. Våre aktiviteter er utformet for å være interaktive og morsomme, og fremmer en avslappet og hyggelig atmosfære. Lærerne vil jobbe på en veldig inkluderende måte slik at hver deltaker får god oppmerksomhet og føler seg komfortabel.

Nyt en stimulerende gruppedynamikk
Workshopen er også et sosialt rom hvor du kan møte andre elever. Sammen vil vi skape en positiv og stimulerende gruppedynamikk.

Meld deg på nå og opplev en fin måte å lære fransk på i et støttende og inspirerende miljø!


Språkskolen vår er anerkjent for å levere høytkvalitets undervisning i en hyggelig atmosfære. Lærerne våre ser fram til å hjelpe deg med å oppnå målet ditt. 

Thierry og Eugénie leder kurset.

ATELIERS A2 
Bli trygg i fransk samtale!
En stimulerende workshop med Thierry og Eugénie

Lørdag 31. august 2024 
10:30-14:00
690 NOK 
Atelier24, Oslo


Det er begrenset antall plasser, så meld deg på raskt!

Påmelding

 

La et franskkurs være årets hyggeligste eventyr. 
Sjekk programmet med å besøke nettsidene våre!