Franskkurs i Sandvika: "Jeg legger vekt på læregleden", sier kurslederen

Garantert god stemning og hyggelige diskusjoner!

Fra 8. september tilbyr Atelier24 to franskkurs for seniorer på biblioteket i Sandvika. Tilbudet dekker følgende nivåer: litt øvet (A2) og avansert nivå (B2). Hélène Jollivet som leder kursene, svarer på spørsmål om A2-kurset.

Er du på jakt etter et franskkurs i Sandvika? 
Bli kjent med vårt tilbud! Våre elever sier at våre lærere ikke bare har mye erfaring og er gode pedagoger, men at de også er hyggelige mennesker å jobbe med. Hélène som leder våre to kurs i Sandvika, forteller deg om vårt franskkurs for seniorer på nivå A2 som starter den 8. september og hvordan du der vil lære å utvikle din evne å delta på daglige samtaler.

Hva er særlig fordelaktig ved dette kurset og hva er de viktigste prioriteringene for deg ? – Trivsel og den gode stemningen! Det er viktig for meg at alle deltakerne føler seg ivaretatt på kurset. Jeg legger vekt på gleden ved å lære i en avslappet atmosfære. De siste årene har stemningen vært så god at elevene fikk for vane å møtes etter timen for en kaffe for å fortsette og diskutere. Vi hadde til og med Frankrike-relaterte aktiviteter sammen, som å spille petanque!

Hva slags læreverk brukes på dette kurset? –  Vi bruker læreboken Édito A2. Boken går gjennom ulike viktige temaer og dekker grammatikk-ferdighetene på nivået, men ikke bare! Jeg velger også tilpasset materiell til hvert kurs, herunder avisartikler, reportasjer, tv-nyheter, utdrag fra filmer og TV-serier.

Hva slags aktiviteter består kurset av? – Deltakerne tilegner seg ny kunnskap gjennom stimulerende diskusjoner rundt aktuelle hendelser og rollespill for å håndtere daglige situasjoner på fransk. Vi leser enkle tekster, arbeider med video- og lydklipp og innfører i deler av fransk kultur (gastronomi, turisme, kunst...).

Hvem passer dette kurset for? – For de som er i stand til å holde en enkel samtale på fransk om dagligdagse ting og har et grunnleggende nivå i grammatikk, men som har behov for å øke sitt ordforråd og å tilegne seg nye grammatikkferdigheter. Og de som liker å lære nye ting i en hyggelig atmosfære!

Franskkurs for seniorer – nivå A2
HVERDAGSFRANSK
torsdager kl. 10:30-12:00
fra 8. september til 11. november 2022
Kurssted: Sandvika bibliotek
Pris: 3990 NOK

Påmelding

La et franskkurs være årets hyggeligste eventyr. Vi har flere kurs som passer for deg. 
Sjekk programmet med å besøke våre nettsider!