Hélènes spennende konversasjonsklubb for frankofile

Hélène har utviklet et spennende tilbud for deg som er interessert i fransk kultur og samfunn og er på leit etter nye utfordringer! Bli med!

I januar starter Atelier24 en ny konversasjonsklubb for avanserte elever (nivå B2/C1). Under navnet Société, Culture et Littérature vil klubben forberede spennende debatter om Frankrike. Hélène plukker ut varierte artikler, podkaster, programmer som viser det som skjer i Frankrike i dag. Det kan handle om politikk, kultur, eller aktuelle tema i dagens samfunn. Vi skal også snakke om litteratur og se på ulike noveller, dikt og utdrag fra kjente romaner. 

Gjennom hyggelige diskusjoner med andre frankofile vil du utvide ditt perspektiv om Frankrike i en positiv stemning.
Hélènes elever synes at hun er flink for å lage en hyggelig ramme der alle får god plass for å uttrykke seg. 

Hvem er dette kurset for?
Du er opptatt av Frankrike og vil gjerne oppnå en dypere forståelse av dette landet. Du liker å debattere og koser deg når du får mulighet til å lytte til andres meninger samtidig som du kan forsvare og begrunne dine synspunkter. Kort sagt er du både frankofil og en ivrig debattant. Merk at du ikke trenger å være en anerkjent spesialist for å delta på kurset! 

Hva vil du lære på kurset?
Gjennom kurset vil du få et bredere syn på Frankrike og skjerpe dine evner til å debattere på fransk. Ved å studere avanserte tekster vil du også utvide din begrepsforståelse og utnytte subtile nyanser i språket.

Øvingskurs
KONVERSASJON B2/C1
Société, culture et littérature françaises

onsdag kl. 17:15-18:45
fra 12. januar 2022 til 9 mars 2022
8 kursøkter – 3390 NOK

Påmelding