Individuell språkreise i Frankrike – Thierry veileder deg

Har du lyst til reise til Frankrike og samtidig lære fransk? Kanskje du kunne tenke deg å kombinere daglige privattimer med å bli kjent med Loire-dalen eller med Lyons gastronomi? Eller du drømmer om å ha en uke i Paris, fylt med teater, kunst og språk? Ta kontakt med oss, og Thierry Guénin vil veilede deg. 

For å bli bedre kjent med deg og dine ønsker vil Thierry først invitere deg til en hyggelig, åpen samtale der dere snakker om dine interesser, hva du gjerne vil oppnå med fransken din og hva du har lyst til å bli kjent med i Frankrike. Ut fra dette vil han skreddersy et program som dere så kan finpusse sammen.

For mer informasjon om tilbudet, send oss gjerne en melding (kontakt@atelier24.no)!

TIL INSPIRASJON

Hva med en tur i Loire-dalen og kombinere franskkurs med vinsmaking og slottsbesøk?
Kongebyen Amboise i Loire-dalen

Kongebyen Amboise i Loire-dalen.

Eller å sette nesen mot sørvest og oppdage Bordeaux, den vakre byen nær utløpet av elven Garonne?

Comédie-plassen i Bordeaux.

Eller kanskje du ønsker å bli kjent med Toulouse inne i landet i sør? Toulouse, kjent som la ville rose på grunn av sin arkitektur i rød tegl, har et utrolig levende kulturliv.
Fristes du av kombinasjonen historie og sjømat, kan Normandie med Mont-Saint-Michel og Cotentin-kysten være midt i blinken, og er du glad i lese, kan kanskje en litterær reise langs Seinen være tingen for deg.
Normandie-perlen, Le Mont-Saint-Michel

Le Mont-Saint-Michel i Normandie.

La et franskkurs være årets hyggeligste eventyr. Vi har flere kurs som passer for deg. 
Sjekk programmet med å besøke våre nettsider!