INTRO B2 – Bli i stand til å delta aktivt på spontane diskusjoner

Etter gjennomført nivå B1 (mellomnivå) kan du delta i samtaler om kjente temaer med fransktalende personer. På nivå B2 vil du få enda mer trygghet og bli i stand til å begrunne dine meninger mer effektivt. Etterhvert vil du også kunne bli mer aktiv i diskusjoner med mormålsbrukere


Vårt kurs INTRO B2 i serien Lær fransk steg for steg, egner seg for personer som er interessert i å kunne mestre fransk på et avansert nivå. Hver uke vil læreren sammen med deltakerne plukke ut ulike temaer for debatt i klasserommet. Du vil lære kommunikasjonsstrategier for å kunne engasjere deg i ulike typer diskusjoner. Du vil aktivere og berike ditt ordforråd slik at du kan tydelig presentere dine meninger. På dette nivået, vil du også lære å bruke de ulike verbstidene på en presis måte. 

Våre lærere er opptatt av å skape en hyggelig og stimulerende atmosfære. Det er viktig for oss å sikre at din opplevelse med å lære fransk blir positiv og lærerik og at du får relevante og nyttige hjelpemidler. 

Et nytt kurs INTRO B2 starter i mai. Meld deg på i dag!
 Atelier24 tilbyr klasseromsundervisning i Stor-Oslo og nettkurs i hele Nord-Europa. Du kan besøke oss på både vår norske side, og vår europeiske!

første side av læreboka Défi 4

Lær fransk steg for steg
INTRO B2

tirsdager kl. 17:15-18:45
fra 18. mai til 22. juni 2021
og fra 28. august til 28. september 2021
Pris: 4290 NOK

Påmelding