Koronavirus-tiltak

Atelier24 følger rådene fra helsemyndighetene nøye

Vi har alle fått med oss at regjeringen har iverksatt svært omfattende tiltak for å begrense spredningen av korona-viruset. Atelier24 følger rådene fra helsemyndighetene nøye, og vil også bidra til den nasjonale dugnaden for å forhindre at mange flere blir syke. Vi ønsker også at alle våre elever skal føle seg trygge når de deltar på kurs hos oss!
 

Vi har allerede iverksatt følgende tiltak:

  • Før hvert kurs blir bord, stoler og dørhåndtak vasket grundig.
  • Vi vil bruke kursrom der alle kan sitte minst en meter fra hverandre.
  • Vi oppfordrer alle til å vaske hendene før og etter timen og til å ikke håndhilse.

 

Vi har også bestemt oss for å utsette alle gruppetimer som var planlagt neste uke. Vi vil bruke situasjonen til å tenke kreativt.

I løpet av neste uke vil vi utvikle alternative undervisningsopplegg for gruppene, bl.a. ved bruk av fjernundervisning. Vi vil ta kontakt med hver gruppe. Hvis du har spørsmål eller forslag, så er det fint om du sender en e-post til læreren din!  
 

Har du privattimer i våre lokaler kan du velge å ha dem som vanlig eller via Skype. 

Det er viktig å huske på at Atelier24s lokaler ikke brukes av andre enn våre lærere og elever. Vi underviser kun i små grupper. Det er flere steder der man kan vaske hendene med såpe.  Antibac er dessverre ikke å oppdrive, men såpevask er uansett det mest effektive. 


Fjernundervisningen pågår som vanlig. Alle våre kurs og andre aktiviteter på Sandvika bibliotek, Deichman Majorstuen og i Bærum er innstilt.

Hvis vi alle følger rådene til Helsemyndighetene og tenker på å beskytte oss selv og andre, så skal vi gjøre vårt for å holde igang et hyggelig og lærerikt miljø for dere som vil lære fransk i Stor-Oslo.