Nye nasjonale smitteverntiltak

Les om reglene som vil bli innført i våre lokaler!

I går uttalte regjeringen på at vi nå er i en ny fase av pandemien og innførte derfor nye nasjonale smitteverntiltak. Disse gir oss mulighet til å holde kurs fysisk i våre lokaler eller hos våre samarbeidspartnere. 

Det er selvsagt at vi uansett må forbli forsiktige og ta godt vare på hverandre. Deltakere og lærere har felles ansvar for å følge reglene nøye. Under finner du noen av de reglene som er spesielt viktige for oss og som vil bli innført i våre lokaler.

Generelle smittevernråd

  • Praktiser god hånd- og hostehygiene
  • Hold deg hjemme ved sykdom
  • Test deg for covid-19 ved nyoppståtte luftveissymptomer

Merk at alle lærere hos Atelier24 er fullvaksinerte med 3 doser!
Lærerne testes minst en gang i uken. 

Avstand og sosial kontakt

  • Alle anbefales å holde 1 meters avstand til andre enn husstandsmedlemmer og tilsvarende nære
  • Det anbefales god ventilasjon/lufting i situasjoner der man oppholder seg i samme rom med personer som ikke er hustandsmedlemmer eller tilsvarende nære
  • Anbefaling om å unngå håndhilsning
  • Innendørs er det anbefalt maks 20 personer og 1 meters avstand. 

Alle sitteplassene i våre kursrom har minst 1 meters avstand til de andre og antall deltakerne er begrenset til 6 personer. Bygningen vår har ventilasjonssystem og vi åpner vinduene mellom to grupper. Bordene og dørhåndtakene vaskes etter hver gruppe.  
  
Bruk av munnbind

Når du kommer inn i våre lokaler må du bruke munnbind. Hvis ønskelig kan du ta munnbind av når du sitter på din plass. Følger du deg mer komfortabel med munnbind i løpet av timen, kan du beholde den på.

Hvis du har spørsmål, ta veldig gjerne kontakt med læreren din. Vi vil vurdere situasjonen for hver gruppe og finne den beste måten å gjennomføre timene slik at alle følger seg trygge. Vi kan ta en eller to ukers pause eller holde timen digitalt.

Vi håper at en åpen diskusjon i gruppene vil bidra til en positiv og stimulerende læresituasjon.

La et franskkurs være vårens hyggeligste eventyr. Vi har flere kurs som passer for deg. 
Sjekk programmet med å besøke våre nettsider!