Nytt skrivekurs | Forbedre dine skriveferdigheter

Vi er glade for å kunngjøre et nytt skrivekurs, fra 15. mai til 26. juni. Dette er den perfekte muligheten til å forbedre din skriving på fransk gjennom ulike stiler.

Formelle Skrivinger
Lær å utforme profesjonelle dokumenter som klagebrev, e-poster til kolleger, eller fellesbrev for komplekse situasjoner som håndtering av problemer i sameie.

Uformelle Skrivinger
Forbedre din flyt i daglige samtaler via WhatsApp, Messenger, eller i skriving av personlige bloggartikler. Enten det er å fortelle om en fascinerende reise eller å holde kontakten med vennene dine, vil mestring av uformell skriving tillate deg å uttrykke deg autentisk og engasjerende.

Kreative Skrivinger
Slipp løs fantasien din med aktiviteter som Rory's Story Cubes eller samarbeidende historiefortelling. Disse øvelsene vil stimulere kreativiteten din og gi deg nye måter å leke med ord på.

I tillegg vil hver økt inkludere diktatøvelser, noe som hjelper deg med å forbedre stavning og grammatikk på en leken og interaktiv måte.

Språkskolen vår er anerkjent for å levere høytkvalitets undervisning i en hyggelig atmosfære. Lærerne våre ser fram til å hjelpe deg med å oppnå målet ditt. 

Emeline leder dette kurset

ATELIERS B2 
Skrivekurs
Utvikle dine skriveferdigheter med Émeline

onsdager 17:30-19:40
fra 15. mai til 26. juni 2024
7 økter – 3420 NOK 
Atelier24, Torggata 10, Oslo


Det er begrenset antall plasser, så meld deg på raskt!

Påmelding

 

La et franskkurs være årets hyggeligste eventyr. 
Sjekk programmet med å besøke nettsidene våre!