Våre franskkurs for seniorer

Atelier24 er blitt en favoritt for seniorer som vil ta franskkurs. Vårt mål er at alle føler seg trygge og inkluderte. Vi tilbyr en variert rekke kurs på dagtid. Bli kjent med tilbudet.    

Atelier24 har gjennom mange år vært kjent for sitt skreddersydde tilbud for dem som er over 60. Hva er det som skiller et franskkurs for seniorer fra de andre kursene?

Her er målet vårt å lage en arena rundt det franske språket som både er sosial og hyggelig. Det er spesielt viktig at alle føler seg godt inkludert og at rytmen passer for gruppen. Det betyr at læreren tar seg god tid til å forklare ordforråd og grammatikk, og for at kurset blir et hyggelig sted å treffes. Seniorer liker spesielt godt at vi jobber i små grupper. Etter noen timer merker vi ofte at deltakerne blir godt kjent med hverandre og gjerne treffes før eller etter kurset på en kafé.

Har Atelier24 andre kurs som passer for seniorer?
I tillegg til våre franskkurs for seniorer som holdes på dagtid har vi regulære progressive kurs og konversasjonskurs som er åpne for alle. Konversasjonskursene som har en bok som utgangspunkt har lenge tiltrukket seg mange seniorer. På disse såkalte BOKPRAT-kursene leser gruppen en bok sammen og kommenterer den.

Hva med privatundervisning?
Det tilbyr vi også. Flere seniorer som bor ganske isolert og som er veldig motivert for å lære fransk, tar privattimer på nettet. De har ofte studert fransk tidligere og nå har de lyst til å aktivere kunnskapene sine. Individuelle opplegg på nettet har fått strålende tilbakemeldinger og vi har flere elever som er over 80.

Hvor holdes klasseromstimene?
Vi har kurs i våre lokaler i Torggata 10 i Oslo sentrum, men Atelier24 samarbeider også med flere seniorsentre og biblioteker.


> Er du interessert i et franskkurs, ta gjerne kontakt med oss og fortell oss hva du har lyst til.

Mer info og påmelding