Privattimer og duo-kurs

for deg som ønsker et skreddersydd opplegg

Vi setter sammen ditt personlige program

Trenger du å lære fransk av profesjonelle eller andre mer personlige grunner, kan vi lage et skrekkersydd opplegg for deg. Ditt personlige program vil bygges rundt dine behov og utfordringer. Opplegget kan gjennomføres i våre lokaler eller via skype, og vil fleksibelt bli tilpasset din timeplan. 

Vi skreddersyr også læringsprogramm for to personer.  

Send oss en melding for å få et pristilbud!

Privattimer online

Privattimer online

Privattimer online er vårt mest fleksible tilbud. Du og læreren vil finne tidspunkter som passer bra. Du kan alltid endre en planlagt time hvis du gir beskjed minst 24 timer på forhånd. 

Elevene setter pris på å kunne ta kurs hjemmefra, særlig de som bor langt fra en språkskole. Timene fungerer akkurat som privattimer og med dagens teknologi har læreren mange muligheter til å gjøre undervisningen interaktiv og spennende.

Timene kan tas fra mandag til torsdag fra kl. 0900 til kl. 2000, og på fredag fra kl. 0900 til 1500.

8 privattimer à 30 minutter koster 3190 NOK.
8 privattimer à 45 minutter koster 4790 NOK.
8 privattimer à 60 minutter koster 6380 NOK.

Ta kontakt for mer info

Jeg er svært godt fornøyd med online-timene. Tilpasset mitt nivå med en god blanding av passe støtte og nok utfordringer, lærer jeg å uttrykke meg på fransk - litt friere og mer spontant for hver gang. Med spennende temaer og referanser fra fransk kultur og dagsaktuelt samfunnsliv er språklæring på denne måten både engasjerende og morsomt!
Kjersti

Privattimer i våre lokaler

Privattimer og duo-kurs i våre lokaler

Har du behov for å lære et helt spesifikt vokabular knyttet til et personlig eller profesjonelt prosjekt? Eller gjør din arbeids- eller familiesituasjon det vanskelig for deg å delta regelmessig på kurs? Da er våre privattimer noe for deg. Vi kan lage et opplegg som er tilpasset deg og din timeplan.

Programmet bygges opp slik at du kan oppnå dine mål og kan dynamisk bli tilpasset din egen progresjon. 

Vi har bla. god erfaring med å forberede enkeltelever for utenlandsoppdrag (PRIO, Leger Uten Grenser, Røde Kors, Utenrikstjenesten). 

Ta kontakt for mer info

Usikker på kurstype og nivå?

Kontakt oss for en orienteringssamtale. Du vil treffe en av våre lærere for en hyggelig prat om hva du kan, hvilke kunnskaper som er på plass og hvilke som må jobbes mer med. Ut i fra dette vil vi finne kurset som passer deg. 

Kontakt oss