Noe godt for kroppen din, noe godt for fransken din!

Ta en alexanderteknikktime på fransk

I april lanserer Atelier24 en helt ny kursserie der deltakerne utvikler fransken sin gjennom ulike fysiske aktiviteter (Les mer om dette tilbudet her...). En annen original måte å utvikle fransken din på, er å ta alexanderteknikktimer på fransk.

Alexander-teknikk er en veletablert metode som hjelper til med å bruke kroppen effektivt og balansert. Teknikken er godt kjent av musikere, skuespillere og dansere. Personer som opplever kroniske smerter har også blitt tiltrukket av teknikken. Mer generelt er Alexander-teknikk for alle som har lyst til å kjenne kroppen sin bedre og å ta vare på seg selv.

Hva består en time av?

Læreren din vil vise deg på en pragmatisk og enkel måte hvordan kroppen din fungerer. Det vil handle om bruk av musklene, koordinasjon og balanse. Underveis vil læreren hjelpe deg med å finne ut hvilke vaner du har og vise deg hvordan du kan bryte mønstre som skaper unødvendige spenninger og smerter. Hva gjør du når du sitter? Når du står opp? Når du går? For å tydeliggjøre metoden og instruere øvelsene bruker læreren både muntlig veiledning og fysisk kontakt.

Ta en alexanderteknikktime på fransk!

For deg som allerede kan litt fransk, kan dette være en mulighet til å gjøre noe godt både for fransken din og for kroppen din. Hva synes du?

For mer info om Alexander-teknikk eller for å bestille din første time, send oss gjerne en e-post.

La et franskkurs være årets hyggeligste eventyr. Vi har flere kurs som passer for deg. 
Sjekk programmet med å besøke våre nettsider!